Pepp inför Almedalen

Pepp inför Almedalsveckan

Som jag har längtat. Jag är mer än pepp inför Almedalen 2016!

I flera år har jag suktat efter att åka till Visby under veckan som är späckad med tal, seminarium och debatter.

Det är en retorikers dröm att få lyssna till alla vältaliga politiker, företagsledare och inspiratörer och debattörer. Att tala inför en publik och övertyga är inte alltid lätt men många brukar vara väl förberedda inför Almedalsveckan.

 

Almedalsresan 16

Jag har blivit uttagen att åka till Almedalen med Företagarnas unga nätverk. Vi är 15 unga entreprenörer (30 år eller yngre) som kommer ha ett delvis skräddarsytt program med uppladdning inför och under Almedalsveckan. Jag är väldigt stolt och glad att få vara en av dessa 15 eftersom de andra deltagarna är riktigt starka företagare som redan har slagit sig fram i sina branscher och som jag tror vi kommer få se mycket av framöver i näringslivet. Att skapa nya relationer med dessa unga, drivna talanger är bara det värt resan över till Gotland.

 

Företag och organisationer som åker till Almedalen gör det för att påverka, debatter, synas och höras och skapa relationer. Många har ett specifikt budskap som de vill få fram men de slåss mot en mängd andra företag och organisationer som vill ta upp exakt samma plats och yta. Både i media och publiken på plats. Det ska bli spännande att se vilka strategier som används för att nå ut i bruset.

 

Senast jag tittade (27/5) är det totalt 2800 evenemang utspritt på 8 dagar. Det är ett helt galet maxat program. Tänk så mycket inspirerande seminarium och möten! Tisdagen är populärast med cirka 800 evenemang med allt från seminarium, heta stolen, mötesplatser, föredrag och debatter.

 

Som retorikkonsult så ser jag fram emot att analysera tal, debatter och seminarier men också att inspireras och skapa nya relationer. Vet du ett tal som du vill att jag analyserar? Eller har du koll på ett seminarium som jag inte får missa? Skriv och berätta i kommentersfältet!

 

Jag kommer ge specifika retoriktips inför Almedalen så håll koll här på bloggen. När Almedalsveckan är igång kommer jag göra analyser av tal och framträdanden.

Vad heter du på Twitter?

För att vara med där det händer så kommer jag att använda Twitter eftersom det är en sån stark social media-kanal under Almedalen.
Har du också Twitter? Låt oss connecta! Adda mig på @Lina_Horndahl eller skriv ditt twitternamn i kommentarsfältet!

 

Och du. Ska du till Almedalen 2016? Om du behöver personlig retorikträning inför eller under Almedalen för att vässa din kommunikation hjälper jag gärna till.

 

Så pepp inför Almedalen 2016!

Allt gott,

Lina

Dela inlägget!
Sharing is caring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *