Strategisk rådgivning

Strategisk kommunikation
för dig som vill attrahera dina drömkunder.

Rådgivning och strategi för företagare och entreprenörer.

Du har en idé.

Du kanske också har en vag plan över hur du ska kommunicera den. Men att gå från idé till handlingsplan kan vara knepigt.
Var ska man börja?

Facebook, Twitter, affärsmingel eller blogg? Hur och var ska du synas? Hur ska du kunna attrahera dina drömkunder? Det kan kännas överväldigande och svårt. Men lugn.

Jag kan hjälpa dig!

Vad vill du?

  • Vill du ha en riktning i din kommunikation?
  • Vill du ha en plan så att du kan känna dig nöjd med det du gör?
  • Vill du bli mer strukturerad och sluta producera allt ad hoc?
  • Vill du bli bättre på att förmedla vad du själv (och ditt företag) gör?
  • Vill du få hjälp med att steg för steg planera din kommunikation?
  • Vill du skapa en handlingsplan med ett tydligt syfte så att varje inlägg/nyhet/aktivitet du gör bygger upp till ett och samma mål?

Allt detta kan jag hjälpa dig med!

Under rådgivningen agerar jag din personliga kommunikationsstrateg och bollplank.
Jag hjälper dig med alla bestyr inom marknadsföring och kommunikation som gör att du kan kommunicera på ett starkt och självsäkert sätt så att du attraherar dina drömkunder.

Vi in på djupet i din kommunikation för att lyfta ditt företag till nya höjder. Innehållet och fokus för rådgivningen anpassar vi till dina behov och förutsättningar, i syfte att du ska nå dina affärsmål och attrahera kunder som är perfekta för din verksamhet.


”Det var verkligen roligt, konstruktivt och spännande att träffa dig. Du är ett superproffs och jag känner mig så trygg.”Anna Pihl, AP Balans

Vad vi kan göra:

Strategisk plan

Utveckla en strategisk plan för din kommunikation och marknadsföring för det kommande året.

Vi använder strategier och metoder som bygger på dina förutsättningar, och bryter ner det till en handlingsplan som ger dig full koll på läget.

STARK

Applicera STARK-modellen på din kommunikation. Vi går igenom hur du kan kommunicera Strategiskt, Trovärdigt, Autentiskt, Relationsskapande och Kompetent. Allt det som behövs för att attrahera dina drömkunder.

Digital synlighet

Optimera din digitala synlighet. Vi går igenom hur du uttrycker dig i digitala medier: webb, mejl och sociala medier. Ditt uttryck ska spegla din person och ditt företag och självklart verka för att uppnå ditt mål och syfte.

Sociala medier

Var, när och hur ska du göra ett avtryck i sociala medier? Det finns en djungel av sociala medier men jag hjälper dig hitta rätt och lyckas med din närvaro.


”Lina är kunnig, bra på att förmedla sin kunskap och lättsam att arbeta med. Jag fick med mig så mycket bra och användbart av rådgivningen!”

”Jag har lärt mig att formulera mig mer målgruppsanpassat och tydligt vilket jag kan använda i allt jag gör.
Lina är bra på att ge feedback och gav massvis med konkreta tips på hur jag kan bli bättre på marknadsföra mitt företag.”Åsa Gustafsson, Futurista
NYA PRISER I JUNI
Måndag 6 JUNI kommer priserna att öka. Passa på att boka in din rådgivning redan nu!

Nya priser: Halvdag (4990 kr), heldag (8990 kr) + Abonnemang (4000 kr/mån).