Så skapar du effektiva möten

Så skapar du effektiva möten

Upplever du att dina möten ofta känns meningslösa och saknar riktning?  Känner du kanske att du saknar kunskap om hur intern möteskultur faktiskt går till? Vill du kunna hålla och delta i effektiva möten?

Vi gör många olika möten varje dag, men trots detta är det få som bemästrar konsten av en väl fungerande möteskultur. Det saknas helt enkelt utbildning på detta plan, och så länge behovet av en väl fungerande möteskultur inte uppmärksammas eller utvecklas kommer det fortfarande se ut på detta vis om tjugo, trettio år; ineffektiva möten som saknar syfte och mål.

I denna bloggvideo intervjuas Micke Darmell, mötesexpert, som har ägnat stor del av sitt liv åt just möteskultur och varför vi människor agerar som vi gör i mötessituationer. Micke ger fem konkreta tips om hur du kan skapa och delta i effektiva möten.

 

Titta på videon och låt dig inspireras till hur du kan effektivisera och förbättra dina möten!

Din tur!

Använder du några av de fem grundstenarna som Micke tar upp eller har du andra strategier? Kommentera gärna och dela med dig av just dina upplevelser och erfarenheter av intern möteskultur!

Kom ihåg att det är vad vi gör varje dag som räknas.

 

Allt gott,

Lina

Dela inlägget!
Sharing is caring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *