Skriv din bok – låt drömmen bli sann!

Vill du skriva en bok? Tips och råd för dig med författardrömmar!

Idag släppte jag och Veronica Grönte, från Författarskola.se, en ny kurs tillsammans.

Skriv och marknadsför din bok.
Jag är så peppad på att genomföra kursen!

Jag har tidigare pratat med Veronica på ett av mina strategisamtal och där kläcktes idén om att samarbeta.  Våra områden ligger väldigt nära varandra; Veronica med hennes skrivarkurser och skrivcoachning och ProPitch retorikträning och digital marknadsföring.

 

Skriv din bok – låt drömmen bli sann

Att skriva en bok och att publicera den är något jag vet många drömmer om. Just därför känns det så bra att kunna  kunna erbjuda den här kursen. Den är till dig som länge har gått och funderat eller drömt dig bort om hur just din bok skulle se ut och som vill ha hjälp på vägen. Du kanske har funderat på innehållet, karaktärer, en röd tråd? Kanske till och med fantiserat om hur ditt omslag skulle se ut och hur det skulle vara att hålla din bok i handen för första gången?

Att publicera en egen bok är idag fullt möjligt. Du behöver inte låta stora förlag avgöra om du ska bli publicerad eller inte, utan idag ser spelplanen annorlunda ut. I vår digitala era, där är print on demand och egna förlag är vanligare än någonsin.

Men att komma igång eller att ”få ändan ur” är en annan sak och det är där jag och Veronica kommer in. För att även om det är fullt möjligt att publicera din bok så ska den ju först och främst skrivas. Och lika viktigt som det är att skriva boken,  bör du ha en strategi att följa för hur du ska få ut boken till din publik.

Flera författare (som inte är uppbackade av stora förlag) börjar med marknadsföringen alldeles för sent och tänker på det först när boken är färdig. Men att lansera en bok och dig själv som författare kräver förberedelser och en väl utarbetad plan. Med en plan för din marknadsföring jobbar du aktivt för att din bok kommer ut till din publik och skapar engagerade läsare och du minskar risken av att fastna med ett stort lager av böcker hemma som samlar damm.

 

Fullspäckat innehåll

Veronica kommer att bjuda på sina bästa skrivtips och hur du sätter upp karaktärer och skapar en fängslande läsarupplevelse.

Veronica-Grönte

Jag kommer att fokusera på hur du marknadsför dig, främst digitalt.  Men inte bara i  sociala medier, utan även hur du kan prata på scen och presentera dig själv och din bok för nyfikna. Kursen passar för dig som vill skriva skönlitterärt eller facklitteratur, det spelar ingen roll.

Lina-Horndahl

Jag är supertaggad på att genomföra kursen som går av stapeln 19-20 november i Stockholm och jag kan knappt vänta på att få träffa alla deltagare och framtida författare.

Vill du vara en av dem? Läs mer om kursen och anmäl dig här.

 

Allt gott,
Lina

Dela inlägget!
Sharing is caring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *